De intuïtieve outbound dialer

Actimizer dialer software helpt u om uw leads, prospects of klanten op een slimme, snelle en efficiënte manier te bellen.

Appexchange.jpg

Actimizer Power Dialer voor Salesforce

Verbeter de efficiëntie, meetbaarheid en transparantie van uw outbound sales activiteiten in Salesforce CRM. Met de Actimizer Dialer App voor Salesforce, verhoogt u ook de verkoopresultaten onmiddellijk.

Ga naar de appexchange

Succesvolle sales-organisaties in Europa

... maken meer dan 100 miljoen verkoopgesprekken per jaar met Actimizer. Tevens hebben zij hun verkoop effectiviteit met 25-400% verbetert.

Call agents behalen betere resultaten met Actimizer

Het bereiken van besluitvormers via de telefoon is een uitdaging! Met Actimizer kunnen uw verkopers hun arbeidstijd veel effectiever besteden. Tijd die nu verloren gaat aan administratie, voorbereiding, afwerking en registratie wordt met Actimizer gebruikt voor gesprekken met besluitvormers en het sluiten van deals.

Zij hebben hun omzet verhoogd met Actimizer

Onze klanten hebben hun winstgevendheid en productiviteit verhoogd met Actimizer. Hier zijn hun reacties:

Vier redenen om Actimizer kiezen

Master Blenders CEO

Stimuleer de verkoop en hou de kosten laag

Geef de sales organisatie de beste tools - zonder hoge kosten of een lange implementatietijd. Met Actimizer verkrijgt u naast een hoge outbound sales efficiency ook cost-control, in uw eigen verkooporganisatie en / of bij externe call-bureaus.

"Actimizer is onze meest rendabele investering voor het maken van b2b bezoek afspraken. We hebben het aantal belpogingen met 40% verhoogd."

Jacobs Douwe Egberts
sales_team_performance3.png

Rapportage en volledig inzicht van het team

Maak gebruik van de uitgebreide rapportage en monitorerings mogelijkheden om zo uw sales-team naar hogere prestaties te leiden. Alle calls zijn gelogd.

Onze verkopers kunnen hun tijd optimaal benutten met Actimizer. Administratie en registratie wordt automatisch afgehandeld in Actimizer,zodat ze zich alleen hoeven te concentreren op de productieve verkoopgesprekken.

Henry van der Meer, NDC Media Groep
sales_superstars3.png

Laat de medewerkers doen waar ze goed in zijn

Verlos uw call-agenten van tijdrovende en demotiverende belpogingen naar bezette of onbeantwoorde telefoonnummers. Met Actimizers intelligente dialer kunnen uw verkopers zich richten op productieve verkoopgesprekken.

Onze werknemer-tevredenheidsenquêtes blijkt dat Actimizer is in de top 3 van de gronden voor onze agenten zijn blij om te werken voor ons

VirCall Virtual Call Center
wow_your_leads1.png

Tijd is geld voor uw leads – respecteer dit!

Toon een professionele en betrouwbare werkwijze aan leads, prospects en klanten. Kom afgesproken bel tijdstippen na. Actimizer zorgt er automatisch voor dat het nummer gebeld wordt op het afgesproken tijdstip. Op deze manier gaat er geen enkele belafspraak of klant verloren.

Actimizer werkt binnen een mum van tijd!

Geen installatie. Geen nieuwe hardware. Alles plug-and-play!

online_login_grey.png

1. Online login

Toegang met beveiligde log-in. Alles wat je nodig hebt is een web-browser en een telefoonlijn.

manage_assign_leads_grey.png

2. Beheer & toewijzen van leads

Voeg leads toe aan de campagnes en geef medewerkers toegang.

increasing_sales_grey.png

3. Start de Dialer

Klik op ‘’Bel’’ en begin !

Veelgestelde vragen - en antwoorden

Onze klanten ervaren een snelle ROI.

Actimizer biedt u een prijsmodel gebaseerd op het aantal licenties. Vanaf 10 licenties zijn de kosten 105 EUR per gebruiker per maand.

Bekijk het prijsoverzicht en bereken uw Return-on-Investment hier.

Beslist niet.

Er zijn geen start-up kosten en uw sales team kan binnen een aantal uren aan de slag - meestal zonder tussenkomst van uw IT-afdeling. De implementering gebeurt in drie eenvoudige stappen:

1) Gebruik de online login
2) Maak je team aan (gebruikers)
3) Ontwerp de campagne en upload de bellijst

De meeste mensen leren het gebruik van de Actimizer Dialer binnen een paar minuten, daar de knoppen te vergelijken zijn met doe van een smartphone.

Correct.

Actimizer is een "plug-and-play" applicatie in ‘’the cloud’’. Dit betekent dat je online kunt inloggen met een beveiligde log-in. Tevens maakt Actimizer gewoon gebruik van jouw bestaande telefoonlijn. De vereisten zijn dus:

  • Een moderne web-browser (Google Chrome, Mozilla Firefox of Internet Explorer 9+). Actimizer werkt op verschillende besturingssystemen.
  • Één specifieke telefoonlijn per gebruiker, waar direct naar gebeld kan worden

Natuurlijk.

Actimizer werkt op alle besturingssystemen en de meeste moderne browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox of Internet Explorer 9+).

We zijn blij dat je hierom vraagt!

De Actimizer applicatie heeft een uptime van 99,8%. Onze klanten zijn voor hun verkoop en het boeken van vergaderingen afhankelijk van Actimizer en hebben daarom geen tijd voor ‘’downtime’’.

Klaar om uw outbound sales te stimuleren?

Boek een persoonlijke web-demo en zie hoe makkelijk ook u meer gesprekken en meer omzet kunt genereren met Actimizer.

cookie